JO-2012: SUA în grupă cu Argentina şi Franţa la turneul de baschet

Reprezentativa SUA, deţinătoarea titlului, va evolua în compania Argentinei, medaliată cu aur în 2004, a Franţei, Tunisiei, dar şi a două echipe din calificări, în primul tur la turneul olimpic de baschet masculin de la Londra, conform tragerii la sorţi efectuată la Rio de Janeiro.

99 afișări
Imaginea articolului JO-2012: SUA în grupă cu Argentina şi Franţa la turneul de baschet

JO-2012: SUA în grupă cu Argentina şi Franţa la turneul de baschet (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Primele patru din această grupă de şase se vor califica în sferturile de finală, unde vor întâlni primele patru echipe din cealaltă grupă, condusă de Spania, campioana Europei şi vicecampioană olimpică en-titre.

Ultimele trei participante vor fi cunoscute la încheierea turneului de calificare (TQO), care va avea loc în perioada 2-8 iulie, în Venezuela, şi va opune echipele Macedoniei, Rusiei, Greciei, Lituaniei, Angolei, Nigeriei, Venezuelei, Republicii Dominicane, Puerto Rico, Noii Zeelande, Iordaniei şi Coreei de Sud.

Componenţa grupelor turneului masculin:

Grupa A: SUA, Franţa, Argentina, Tunisia, Echipă din calificări, Echipă din calificări

Grupa B: Spania, Australia, Brazilia, China, Marea Britanie, Echipă din calificări

Componenţa grupelor turneului feminin:

Grupa A: SUA, China, Angola, Trei echipe din calificări

Grupa B: Australia, Brazilia, Marea Britanie, Rusia, Două echipe din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici