Jocurile de noroc îi ronţăie salariul fostului mare internaţional Rudi Stănescu

După ce a pierdut un proces cu ANAF, Rudi Stănescu (43 de ani), fost portar al naţionalei de handbal a României, s-a trezit cu poprire pe salariu.

1342 afișări
Imaginea articolului Jocurile de noroc îi ronţăie salariul fostului mare internaţional Rudi Stănescu

Rudi Stănescu, uimit de situaţia în care se află FOTO: Facebook Rudi Stănescu

Sportivul legitimat ultima oară la HC Dobrogea a deţinut o afacere păguboasă cu păcănele, fiind nevoit să-şi bage firma în faliment, după ce n-a mai putut achita taxele.

Statul i-a scos cele 200 de aparate slot-machine la vânzare, dar, cum nimeni n-a fost interesat de ele, l-a acţionat în judecată pentru recuperarea prejudiciului. stabilit la câteva sute de mii de lei.

Totul despre situaţia ingrată în care se află fostul mare sportiv, printre altele cetăţean de onoare al oraşului Constanţa, într-un interviu publicat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici