JOCURILE OLIMPICE 2012: Echipajul feminin de dublu rame a adus prima medalie de aur delegaţiei ţării gazdă

Echipajul feminin de dublu rame format din Helen Glover şi Heather Stanning a adus, miercuri, prima medalie de aur delegaţiei Marii Britanii, în cea de-a cincea zi a Jocurilor Olimpice de la Londra.

348 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Echipajul feminin de dublu rame a adus prima medalie de aur delegaţiei ţării gazdă

JOCURILE OLIMPICE 2012: Echipajul feminin de dublu rame a adus prima medalie de aur delegaţiei ţării gazdă (Imagine: AFP / MediafaxFoto))

Cele două sportive au câştigat finala probei desfăşurate pe lacul Eton, în cadrul căreia româncele Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache s-au clasat pe locul 5.

Marea Britanie a egalat, astfel, numărul de medalii obţinut de delegaţia României. Gazdele au acum cinci medalii, una de aur, două de argint şi două de bronz şi împart locul 14 în ierarhia pe naţiuni cu sportivii tricolori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici