John McEnroe, intervievat de Cristian Tudor Popescu: Aş fi vrut să fiu o băutură într-un Jimi Hendrix - VIDEO

Aveam multe întrebări pentru John McEnroe. Mi le-am trecut pe hârtie, pentru că, în interviuri cu personalităţi de asemenea magnitudine, nu ai voie să risipeşti nicio secundă cu pauze de gândire sau căutare a formulării potrivite, trebuie să vorbeşti rapid şi nu mult, căutând să obţii răspunsuri cât mai ample de la „monstrul sacru”.

113 afișări
Imaginea articolului John McEnroe, intervievat de Cristian Tudor Popescu: Aş fi vrut să fiu o băutură într-un Jimi Hendrix - VIDEO

John McEnroe, intervievat de Cristian Tudor Popescu: Aş fi vrut să fiu o băutură într-un Jimi Hendrix

De asemenea, nu e recomandabil să te legi de ceva din ceea ce spune şi să insişti – asta îl poate face să se „închidă” la următoarele întrebări.

Şi când se întâmplă ca personalitatea să vină gata iritată, cum a apărut Big Mac pe terenul de interviu după ce Ilie Năstase reuşise să-l enerveze în conferinţa de presă ca, pe vremuri,  în timpul meciului,  poţi s-o încurci rău.

I se împinge în mână un microfon mare, pe care îl refuză net: "Am chestia asta în piept. Ajunge.”

Aveam rachetele şi mingile pregătite.

„Putem schimba câteva voleuri la fileu după ce încheiem interviul, mr. McEnroe?”.  „Nu”,  mi-a răspuns morocănos, „n-am starea necesară, să ne limităm la interviu”. Of, asta e.

Citeşte mai multe despre interviul cu John McEnroe realizat de CTP pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici