Jorge Sampaoli este noul antrenor al brazilienilor de la Flamengo

Argentinianul Jorge Sampaoli este noul antrenor al echipei braziliene Lamengo, potrivit unei postări pe contul de Twitter al echipei.

88 afișări
Imaginea articolului Jorge Sampaoli este noul antrenor al brazilienilor de la Flamengo

Jorge Sampaoli este noul antrenor al brazilienilor de la Flamengo

Acordul cu Jorge Sampaoli a fost semnat până la finalul anului 2024.

„Clube de Regatas do Flamengo anunţă că a semnat un acord cu antrenorul Jorge Sampaoli pentru a conduce echipa de fotbal profesionist până la 31 decembrie 2024”, se arată în postarea de pe Twitter.

Jorge Sampaoli, în vârstă de 63 de ani, a antrenat FC Sevilla până pe 21 martie, când a fost demis după doar cinci luni.

El a mai condus echipe precum Olympique Marseille şi naţionalele din Chile şi Argentina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici