Jovetici: Mutu este maestrul loviturilor libere

Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a declarat, marţi, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că Adrian Mutu este cel mai bun executant de lovituri libere, informează site-ul fiorentina.it.

13 afișări
Imaginea articolului Jovetici: Mutu este maestrul loviturilor libere

Jovetici: Mutu este maestrul loviturilor libere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este maestrul în lovituri libere, este cel mai bun. Mă învaţă cum să-mi poziţionez corpul la astfel de execuţii şi cum să-mi folosesc forţa. Nu pot spune că sunt urmaşul lui Mutu la Fiorentina, îmi place mai mult poziţia în care joacă Santana. Dar dacă antrenorul vrea să joc un anumit rol, atunci o voi face", a spus Jovetici.

 

Întrebat dacă idolul său este atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, Jovetici a negat spunând că îl admiră pe ucraineanul Andrei Şevcenko de la AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici