Jucătorii echipei AC Milan au ieşit de pe teren la un meci amical din cauza insultelor rasiste

Meciul amical dintre echipele Pro Patria (liga a patra) şi AC Milan a fost întrerupt în minutul 26, după ce jucătorii milanezi au părăsit terenul ca urmare a insultelor rasiste.

314 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei AC Milan au ieşit de pe teren la un meci amical din cauza insultelor rasiste

Jucătorii echipei AC Milan au ieşit de pe teren la un meci amical din cauza insultelor rasiste

Potrivit Gazzetta dello Sport, insultele i-au vizat pe jucătorii de culoare de la AC Milan aflaţi în teren: Sulley Ali Muntari, Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson şi M’Baye Niang.

"Era imposibil să jucăm într-o astfel de atmosferă. Nu mai putem accepta comportamente de acest fel. Suntem dezamăgiţi, dar nu putea face altfel. Rasismul nu trebuie tolerat", a declarat antrenorul echipei AC Milan, Massimiliano Allegri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici