Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray, de două ori câştigător al PGA Tour, a murit la 30 de ani

  • Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray, dublu câştigător al PGA Tour, a murit la vârsta de 30 de ani.
  • Jucătorul se retrăsese vineri de la un eveniment din cauza unei afecţiuni medicale, scrie BBC.
2126 afișări
Imaginea articolului Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray, de două ori câştigător al PGA Tour, a murit la 30 de ani

Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray a murit la 30 de ani

Jucătorul de două ori câştigător al turneului se retrăsese vineri, din cauza unei boli, de la evenimentul Charles Schwab Challenge din această săptămână, după ce a jucat 16 găuri din runda a doua.

„Am fost devastaţi să aflăm - şi avem inima frântă să împărtăşim - că Grayson Murray a decedat în această dimineaţă”, a declarat sâmbătă comisarul PGA Tour, Jay Monahan.

„Nu mai am cuvinte. Turneul PGA este o familie, iar atunci când pierzi un membru al familiei tale, nu mai eşti niciodată la fel. Îl plângem pe Grayson şi ne rugăm pentru alinare pentru cei dragi lui”.

Încă nu a fost precizată cauza morţii.

Graayson Murray a câştigat trei campionate mondiale de juniori consecutive între 2006 şi 2008. El s-a calificat pentru PGA Tour în 2016 - 17 la vârsta de 22 de ani şi a câştigat primul său titlu în 2017 cu victoria la Barbasol Championship. Acest lucru i-a oferit o scutire în circuit până în 2019 şi a recâştigat un loc în circuit în acest sezon.

A câştigat al doilea titlu din carieră cu victoria la Sony Open din Hawaii, care l-a dus la cea mai bună clasare din carieră, 46 în lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici