Jun Talape, adversarul lui Viorel Simion, a reuşit să treacă de cântarul oficial

Adversarul lui Viorel Simion în meciul pentru titlul internaţional la categoria WBC, filipinezul Jun Talape, a reuşit să se încadreze în limitele categoriei pană, după ce într-o oră a dat jos cele 200 de grame peste limită.

370 afișări
Imaginea articolului Jun Talape, adversarul lui Viorel Simion, a reuşit să treacă de cântarul oficial

Jun Talape, adversarul lui Viorel Simion (în imagine), a reuşit să treacă de cântarul oficial (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Iniţial, Viorel Simion a cântărit 56, 750 kg, iar Jun Talape 57,500 kg. Filipinezul a renunţat şi la lenjeria intimă, el fiind acoperit cu un cearsaf, pentru a-şi verifica greutatea, însă nici atunci nu s-a încadrat. Pugilistul filipinez a primit un răgaz de două ore pentru a slăbi 200 de grame şi pentru a reuşit să intre în limitele categoriei. După o oră, el a reuşit să se încadreze, cu 57,050 kg.

Meciul se va desfăşura pe durata a 12 reprize, în cadrul galei Campion pentru România, şi va conta pentru titlul internaţional la categoria WBC. În cazul în care Simion va câştiga, pugilistul român va intra între primii 15 boxeri ai categoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici