Junior Morais a semnat un contract pe trei sezoane cu FCSB

FCSB a anunţat miercuri pe site-ul clubului că şi-a asigurat serviciile fundaşului stânga brazilian Junior Morais, în vârstă de 30 de ani, pentru următoarele trei sezoane.

250 afișări
Imaginea articolului Junior Morais a semnat un contract pe trei sezoane cu FCSB

Junior Morais a semnat un contract pe trei sezoane cu FCSB

"Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", scrie site-ul grupării FCSB.

Fundaşul provenit de la Astra Giurgiu va purta tricoul cu numărul 12 şi se va alătura lotului vineri, când este programată vizita medicală, precizează sursa amintită.

"Sunt foarte bucuros că am făcut pasul spre o echipă mare cum este Steaua. Îmi doresc să fac performanţă, să fiu sănătos şi să mă bucur de fotbal alături de noii colegi", a declarat Junior Morais.

Iraneuton Sousa Morais Junior este un fundaş brazilian, născut pe 22 iulie 1986, în localitatea Sao Luis, capitala statului Maranhao. El şi-a început cariera la Sao Cristovao, de unde a fost transferat în 2009 la echipa portugheză Freamunde. A fost transferat, doi ani mai târziu, de Astra Giurgiu, echipă alături de care a câştigat Cupa României în 2014, titlul de campion în sezonul 2015-2016, precum şi două Supercupe ale României, în 2014 şi 2016.

La Astra, Junior Morais a adunat 256 de partide, opt goluri şi 34 de pase de gol în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici