Juniorul Ionuţ Florin Radu este apropae de un transfer la formaţia Chievo (presă)

Tânărul fundaş român Ionuţ Florin Radu, legitimat în prezent la formaţia Potenza (Serie C1), este foarte aproape, în această vară, de un transfer la formaţia italiană de primă ligă Chievo Verona, informează presa din Italia

1 afișare

"Potrivit unor zvonuri, Potenza este aproape să ajungă la un acord cu Chievo pentru transferul tânărului fundaş Ionuţ Florin Radu", menţionează site-ul tuttomercatoweb.com.

Jucătorul român în vârstă de 17 ani a fost adus la echipa din Potenza, în toamna anului 2008, de la formaţia Corvinul Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici