Karolina Pliskova s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

Karolina Pliskova (3 WTA) a obţinut calificarea în optimile de finală de la Rogers Cup (Toronto, Canada), miercuri, după ce a trecut Alison Riske (37 WTA), scor 6-4, 6-7 (4), 6-2.

217 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

Karolina Pliskova s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

În primul set, diferenţa a făcută la chiar ultimul game, când Karolina Pliskova a reuşit să câştige primul act după aproximativ 35 de minute.

Setul secund s-a decis în tie-break, unde Alison Riske a avut câştig de cauză. În cele din urmă, Pliskova a încheiat meciul, după două ore şi trei minute, impunându-se în decisiv, scor 6-2.

În optimile de finală ale turneului de la Toronto, Karolina Pliskova o va înfrunta pe Anett Kontaveit (19 WTA).

Imediat după meciul dintre Karolina Pliskova şi Alison Riske, pe Arena Centrală de la Rogers Cup va intra Simona Halep, deţinătoarea titlului de la Torino, care o va înfrunta în turul secund pe americanca Jennifer Brady.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici