Keţbaia: Nu subestimăm pe nimeni, de aceea am câştigat

Tehnicianul Temuri Keţbaia a declarat, joi seară, că Anorthosis Famagusta s-a impus, cu scorul de 3-1, în meciul cu CFR Cluj, din prima manşă a turului doi preliminar al Cupei UEFA, deoarece nu subestimează nicio adversară.

1 afișare

"Vreau să-mi felicit echipa. Am jucat foarte bine, foarte deştept. S-a demonstrat că în Europa toate meciurile sunt dificile. Sunt convins că nu ne va fi uşor în retur, avem un avans foarte mare, dar trebuie să completăm în Cipru ce am început azi. Nu m-am aşteptat la acest rezultat. În Cipru, Clujul va juca mai ofensiv, dar noi vom încerca să facem totul pentru a ne califica. Nu subestimăm pe nimeni, de-asta am câştigat. Am învins pentru că am avut mai multă pasiune", a spus Keţbaia.

Lukasz Sosin, autorul celui de-al treilea gol al echipei Anorthosis, a calificat drept "minunat" rezultatul obţinut de ciprioţi. "Însă să nu ne grăbim, e numai prima manşă. Am venit aici pentru un rezultat bun şi suntem foarte fericiţi. Am fost puţin surprinşi că am câştigat cu 3-1, iar acum şansele noastre de calificare sunt foarte mari va fi foarte greu pentru Cluj să dea trei goluri la Larnaca", a precizat Sosin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici