La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic şi-a făcut un cadou de 500.000 de euro

  • Suedezul de la AC Milan a împlinit duminică vârsta de 40 de ani.
  • Echipa i-a făcut cadou victoria de la Bergamo, 3-2 cu Atalanta, în Serie A.
  • După meci, nordicul şi prietenii săi au petrecut până târziu în noapte.
1273 afișări
Imaginea articolului La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic şi-a făcut un cadou de 500.000 de euro

Ibra şi-a făcut cadou un Ferrari Spider

Petrecerea surpriză organizată la Milano de partenerul ei, Helena, a început duminică la puţin după ora 23:00. Faţada clădirii care găzduieşte hotelul Hyatt Centric a imprimat imaginea lui Ibra.

La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic, încă accidentat, priveşte în faţă şi vede că se joacă doar fotbal: „Când mă întorc, voi fi înfricoşător, vreau să arunc în aer 80 de mii de oameni”, a promis el într-un interviu pentru Milan TV.

La masa lui au stat mama Jurka şi fratele Aleksandar plus aproximativ cincizeci de prieteni, tovarăşi şi foşti, de la Gattuso la Pogba, de la Donnarumma la Verratti, Cassano, Galliani şi Moggi.

Cadoul şi l-a făcut singur: un Ferrari SF90 Spider de 500.000 de euro postat pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici