Lăcătuş despre Ogăraru: Trebuie să-şi revină şi să fie din nou titular

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş a comentat, sâmbătă, declaraţia fundaşului George Ogăraru conform căreia acesta şi-ar dori să revină la Steaua spunând că fostul stelist trece printr-o perioadă grea dar trebuie să-şi revină şi să fie din nou titular.

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş despre Ogăraru: Trebuie să-şi revină şi să fie din nou titular

Lăcătuş despre Ogăraru: Trebuie să-şi revină şi să fie din nou titular

Tehnicianul stelist a spus că a vorbit cu Ogăraru şi că "nu este chiar atât de simplu, e sub contract cu Ajax. Chiar dacă trece printr-o perioadă mai grea, trebuie să-şi revină şi să fie din nou titular".

George Ogăraru a semnat un contract pe patru ani cu gruparea Ajax Amsterdam. Contractul este valabil începând cu data de 1 iulie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici