Lance Armstrong a fost traumatizat în copilărie: "E un miracol că nu am ajuns criminal în serie"

  • ESPN a publicat prima parte din documentarul despre viaţa lui Lance Armstrong (48 de ani)
  • Fostul mare ciclist a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând
  • Lance Armstrong a spus că este o minune că nu a ajuns un criminal în serie, după copilăria pe care a avut-o
446 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong a fost traumatizat în copilărie: "E un miracol că nu am ajuns criminal în serie"

Sursa foto: profimedia

Lance Armstrong, fostul mare ciclist, a acceptat să vorbească despre copilăria lui într-un documentar, iar prima parte a fost deja publicată de ESPN. Americanul a avut de suferit din cauza tatălui vitreg, Terry Armstrong. 

Lance Armstrong, fost ciclist : "Îmi spunea să nu las sertarul deschis pentru că voi avea probleme. Eu lăsam sertarul deschis, iar el lua o padelă şi mă rupea în bătaie". 

Armstrong a povestit că mama lui, care l-a născut la vârsta de 17 ani, nu se implica în bătăile primite. "E un miracol că nu am ajuns criminal în serie", a mai spus fostul ciclist. 

Terry Armstrong, care a apărut şi el în documentar, a spus că momentele de violenţe erau efectul modului în care a crescut în şcoala cu regim militar. "Dacă nu eram eu, nu era campionul care este astăzi", a spus tatăl lui Lance. 

Câştigătorul a şapte ediţii ale Turului Franţei a provocat un scandal imens în momentul în care a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând. În plus, a precizat că nu regretă şi că ar face-o din nou. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici