Laura Văleanu a abandonat în proba de slalom de la Jocurile Paralimpice de iarnă

Sportiva Laura Văleanu a abandonat, luni, în prima manşă a probei de slalom din cadrul Jocurilor Paralimpice de iarnă de la Vancouver, informează site-ul oficial al competiţiei.

30 afișări
Imaginea articolului Laura Văleanu a abandonat în proba de slalom de la Jocurile Paralimpice de iarnă

Laura Văleanu a abandonat în proba de slalom de la Jocurile Paralimpice de iarnă

Românca în vârstă de 19 ani a fost ultima sportivă care a luat startul în proba de slalom, însă nu a terminat cursa şi nu va mai participa în manşa secundă.

După prima manşă, în fruntea clasamentului se află canadianca Lauren Woolstencroft, care a terminat cursa în 56 de secunde şi 18 sutimi. Pe locul secund se află rusoaica Petra Smarzova (59 de secunde şi două sutimi), iar poziţia a treia este ocupată de germanca Andrea Rothfuss (59 de secunde şi 65 de sutimi).

Laura Văleanu, singura reprezentantă a României la Jocurile Paralimpice de iarnă de la Vancouver, va mai participa la proba de slalom uriaş, care va avea loc miercuri, de la ora 20.00 (prima manşă) şi de la ora 23.00 (manşa secundă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici