Laurenţiu Reghecampf: Campionatul se joacă până în ultima etapă. Astra nu poate pune presiune pe noi

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a spus, vineri, la conferinţa de presă premergătoare meciului de campionat cu Astra, că titlul nu se va decide până în ultima etapă şi nu crede că Astra Giurgiu pune presiune pe echipa campioană a României.

401 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Campionatul se joacă până în ultima etapă. Astra nu poate pune presiune pe noi

Laurenţiu Reghecampf: Campionatul se joacă până în ultima etapă. Astra nu poate pune presiune pe noi

De la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei, roş-albaştrii au învins Astra în trei rânduri, fără să primească gol. Ultima confruntare a avut loc miercuri, în semifinalele Cupei Ligii, când Steaua a câştigat, scor 2-0, la Giurgiu.

"Cred că, anul acesta, campionatul se va juca până în ultima etapă. Deocamdată nu am reuşit să realizăm absolut nimic. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu trebuie să faci ceva special ca să motivezi jucătorii pentru un astfel de meci. Este o şansă importantă pentru noi să trecem pe primul loc fără să depindem de rezultatele altor echipe. Trebuie să fim concentraţi, să luăm jocul în serios. Este un meci cu miză foarte mare, jucătorii ştiu să se descurce în astfel de situaţii. Sunt obişnuiţi cu presiunea", a spus antrenorul Stelei.

Reghecampf a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor trimişi în teren la meciul din semifinalele Cupei Ligii şi a mărturisit că pe unii dintre aceştia i-ar putea introduce şi în meciul de campionat. Printre care şi Ciprian Marica.

"Suntem cu 20 de jucători în cantonament. Mi-au plăcut foarte mult jucătorii care au evoluat miercuri. Kharja, Papp, Enache, Cojocaru, Marica. Avem de unde alege. Nu există oboseală, jucătorii se simt foarte bine. Nu există niciun atuu, niciun plus. Echipa noastră are valoare, a făcut meciuri bune, jucătorii au crescut foarte mult. Şi cei de la Astra au nişte jucători foarte buni, sunt pe primul loc de foarte mult timp şi trebuie felicitaţi pentru acest lucru. Majoritatea suporterilor care plătesc bilet vin să susţină Steaua. Restul, care au fost aduşi forţat, vor fi puşi în spatele băncii mele să înjure. Nu mă pot pune pe mine sub presiune doi-trei suporteri care înjură", a declarat Reghecampf.

Denis Alibec este singurul jucător al echipei Astra Giurgiu împotriva căruia Laurenţiu Reghecampf va lua măsuri speciale.

"Un singur jucător nu o să poată să facă faţă împotriva echipei noastre. Şi ceilalţi jucători ai Astrei sunt foarte buni. Trebuie să fim foarte atenţi. Alibec este foarte periculos atunci când are mingea. Trebuie să blocăm acest lucru. Este perioada de final, sunt meciurile cele mai importante. Este bine că Steaua este peste tot. Nu avem niciun motiv de bucurie, momentan. Trebuie să avem grijă la modul de a ne pregăti pentru că ne aşteptă o perioadă foarte grea.Astra nu are cum să pună presiune pe Steaua. Este o diferenţă foarte mare între cele două cluburi. Tradiţia echipei noastre, ceea ce s-a realizat aici în ultimii ani. Este meritul lor să fie pe primul loc, să aibă rezultate foarte bune, dar este o diferenţă foarte mare", a încheiat Reghecampf.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Steaua Bucureşti se va disputa sâmbătă seară, de la 20.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici