Leo Grozavu, FC Botoşani: Chiar nu mai avem arbitri în România?

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat luni seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-1 (0-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, că rezultatul nu este conform cu jocul şi că arbitrul a împins de la spate gruparea gazdă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

322 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu, FC Botoşani: Chiar nu mai avem arbitri în România?

Leo Grozavu, FC Botoşani: Chiar nu mai avem arbitri în România?

„O înfrânegre nemeritată. Cred că am avut situaţiile mai bune, din păcate nu se joacă pe situaţii. Am fost naivi pe final şi am luat acel gol. Am avut şi un arbitru care i-a împins uşor-uşor spre poarta noastră pe CFR. Golul a venit din nimic, un gol norocos. Nici nu ştiu dacă a fost fault la faza golului. Sunt supărat şi poate sunt subiectiv. E al doilea meci la Cluj când domnul Rădulescu... Nu mai spun. Chiar nu mai avem arbitri în România? Nu mai avem arbitri FIFA? La un meci important pentru play-off primim un arbitru din eşalonul doi. Ăsta e respectul pentru jucători, pentru oamenii care investesc în fotbal“, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai precizat că multe meciuri sunt decise de deciziile arbitrilor: „Rezultatele apar în urma unor decizii discutabile, nu după ceeqa ce se întmplă pe teren. Care plânge mai tare, primeşte compensaţii. Noi nu zicem nimic, poate suntem mai fraieri! Toată lumea a ajuns să se plângă. Nu există un respect pentru acest fenomen“.

Mijlocaşul Gabriel Vaşvari a declarat că rezultatul corect ar fi fost unul de egalitate.

„Corect ar fi fost un egal, deşi noi nu am pregătit meciul la egal. Am încercat să stăm bine în teren şi să încercăm să-i surprindem pe contraatac. Am reuşit de câteva ori, însă nu am marcat. Domnul Grozavu ne-a reproşat la final că nu trebuia făcut fault la faza golului şi că nu am făcut marcaj, aşa cum ar fi trebuit. Mai ales că era final de meci. Din păcate, nu am reuşit să luăm nici măcar un punct, deşi ne-am dorit foarte mult. Din păcate, continuăm seria rezultatelor negative pe terenul CFR-ului“, a spus Gabriel Vaşvari.

Mijlocaşul formaţiei botoşănene a mai precizat că lupta pentru intrarea în play-off va continua până în ultima etapă: „Noi am ieşit din locurile de play-off, dar mai sunt multe meciuri de jucat. Cred că noi avem puterea să ne batem în continuare pentru un loc de play-off. Sunt cel puţin 9-10 echipe care luptă pentru primele şase locuri. Lupta se va da până în ultima etapă a sezonului regulat“.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici