Cătălin Golofca, FC Botoşani: Echitabil ar fi fost un egal

Jucătorul echipei FC Botoşani Cătălin Golofca a declarat luni seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-1 (0-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, că victoria gazdelor este nemeritată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

150 afișări
Imaginea articolului Cătălin Golofca, FC Botoşani: Echitabil ar fi fost un egal

Cătălin Golofca, FC Botoşani: Echitabil ar fi fost un egal

„La faza din primul minut a fost contact. Nu aş fi căzut dacă nu eram faultat. La ocazia avută de mine, în repriza a doua, Camora a avut o intervenţie extraordinară. Dacă reuşeam să înscriu atunci, cred că nu am fi pierdut acest meci. Suntem supăraţi pentru acest rezultat. Nu poate să-ţi convină să pierzi la ultima fază. Nu ştiu dacă a avut CFR mai multe ocazii decât noi. Nici nu ştiu dacă a fost fault la golul lor. Echitabil ar fi fost un egal“, a spus Cătălin Golofca.

Atacantul formaţiei botoşănene a mai precizat că speră în continaure la intarea în play-off: „Mai sunt multe meciuri şi cred că putem termina în primele şase locuri. Cred că noi am demonstrat că suntem o echipă bună, care va reuşi să intre în play-off. Urmează un meci cu Voluntariul, pe care trebuie să-l câştigăm“.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici