Lidia Şimon, locul 22 în proba de maraton de la CM de atletism

Sportiva Lidia Şimon s-a clasat, duminică, pe locul 22 în proba feminină de maraton din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism de la Berlin, informează site-ul oficial al federaţiei internaţionale (IAAF).

20 afișări
Imaginea articolului Lidia Şimon, locul 22 în proba de maraton de la CM de atletism

Lidia Şimon, locul 22 în proba de maraton de la CM de atletism (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şimon a fost cronometrată cu timpul de două ore, 32 de minute şi trei secunde.

O altă sportivă din România, Nuţa Olaru, a ocupat locul 60, ultimul, cu timpul de trei ore şi 59 de secunde.

În schimb, atleta Luminiţa Talpoş nu a mai luat startul în maratonul de la Berlin.

Proba a fost câştigată de Bai Xue (China), în două ore 25 de minute şi 15 secunde, urmată de Yoshimi Osaki (Japonia), cu 2h25:25, şi de Aselefech Mergia (Etiopia), în 2h25.32.

Bai Xue, în vârstă de 20 de ani, a câştigat primul său titlu din carieră şi este prima chinezoiacă care a obţinut medalia de aur în proba de maraton la o competiţie majoră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici