Liga 1 | Astra - Viitorul este luni, 19 august, de la ora 21:00, în etapa a şasea. Echipe de start

Viitorul lui Gică Hagi nu vrea să piardă contactul cu liderul CFR Cluj, iar pentru asta trebuie să câştige pe terenul Astrei lui Dan Alexa, luni, 19 august, de la ora 21:00.

50 afișări
Imaginea articolului Liga 1 | Astra - Viitorul este luni, 19 august, de la ora 21:00, în etapa a şasea. Echipe de start

Liga 1 | Astra - Viitorul este luni, 19 august, de la ora 21:00, în etapa a şasea. Echipe de start

Constănţenii sunt neînvinşi în acest sezon de Liga 1 şi cu o victorie ar putea egala echipa lui Dan Petrescu în fruntea Ligii, cu 14 puncte. Şi Poli Iaşi este la egalitate cu CFR Cluj.

De partea cealaltă, Astra a obţinut şapte puncte după primele cinci etape ale Ligii 1, iar cu o victorie ar putea egala U Craiova, echipa care ocupă ultimul loc de play-off. Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în finala Cupei României din sezonul precedent, la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”. Astra, antrenată atunci de Costel Enache, a condus la pauză prin golul lui Alibec, dar elevii lui Hagi au întors soarta partidei prin reuşita lui Ghiţă şi golul lui Eric din prelungiri, şi au cucerit prima Cupă a României din istoria clubului.

Echipa de strat a Astrei Giurgiu: Kitanov - Bruno, G. Tamaş, Graovac, Radunovic - Simion,Răduţ, Crepulja - Stahl, Tounkara, Fl. Matei.
Rezerve: Lazar, Dima, Biceanu, Ajayi, Moise, V. Gheorghe, Begue

Echipa de start a Viitorului: Căbuz - Mladen, Ţîru, Ghiţă, Filip - Achim, Artean, Houri - Eric, Iancu, Ganea
Rezerve: Cojocaru - Dulca, Leca, Rivaldinho, Houri, Filip, Calcan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici