LIGA CAMPIONILOR: Bayern Munchen a eliminat FC Barcelona şi s-a calificat în finală - FOTO

Echipa germană Bayern Munchen s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 7-0, formaţia spaniolă FC Barcelona, în semifinalele competiţiei.

2534 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR: Bayern Munchen a eliminat FC Barcelona şi s-a calificat în finală - FOTO

LIGA CAMPIONILOR: Bayern Munchen a eliminat FC Barcelona şi s-a calificat în finală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi, pe arena Camp Nou, Bayern a învins, cu scorul de 3-0 (0-0), prin golurile marcate de Robben '48, Pique '72 autogol şi Muller '76. FC Barcelona era neînvinsă în cupele europene pe teren propriu de aproximativ patru ani.

În prima manşă, Bayern Munchen a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-0.

FC Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Pique, Bartra (Montoya '87), Adriano - Xavi (Alexis Sanchez '55), Song, Iniesta (Thiago Alcantara '65) - Villa, Fabregas, Pedro. Antrenor: Tito Vilanova.

Bayern Munchen: Neuer - Lahm (Rafinha '77), Boateng, Van Buyten, Alaba - Javi Martinez (Timoşciuk '74), Schweinsteiger (Luiz Gustavo '67) - Robben, Muller, Ribery - Mandzukici. Antrenor: Jupp Heynckes.

Cartonaşe galbene: Dani Alves '45+1, Pique '78 / Robben '32.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Slovenia, cu Damir Skomina la centru, ajutat de asistenţii Matej Zunici şi Bojan Ul, de asistenţii suplimentari Slavko Vincici şi Roberto Ponis, în timp ce arbitru de rezervă a fost Primoz Arhar.

Bayern Munchen a mai jucat nouă finale de Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni, câştigând patru dintre ele în 1973/1974, 1974/1975, 1975/1976 şi 2000/2001.

În finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 25 mai, pe stadionul Wembley din Londra, Bayern Munchen va întâlni o altă formaţie germană, Borussia Dortmund, care a eliminat-o pe Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici