Liga Campionilor la polo: CSM Oradea a ratat calificarea în sferturi

Campioana României la polo CSM Oradea a ratat, miercuri, pe teren propriu, calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă şi în manşa retur a optimilor competiţiei de formaţia iberică CN Atletic Barceloneta.

153 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la polo: CSM Oradea a ratat calificarea în sferturi

CSM Oradea a ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor la polo (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Spaniolii s-au impus la Oradea cu 12-8 (3-2, 3-3, 4-2, 2-1), după ce în tur au câştigat pe teren propriu, cu 15-5.

Obiectivul campioanei României a fost să treacă de faza grupelor şi l-a îndeplinit.

Cu dublă victorie în optimile de finală, CN Barceloneta s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, fază ale cărei partide vor fi stabilite la tragerea la sorţi din 25 martie.

Primele două echipe calificate miercuri în sferturile de finală ale Ligii Campionilor sunt Spartak Volgograd şi Galatasaray Istanbul, a doua formaţie fiind fosta adversară a CSM Oradea în faza grupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici