Liga Naţională de handbal. Dinamo calcă totul în picioare

  • CS Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSM Focşani 2007 cu scorul de 35-26 (15-9), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.
  • Campioana a obţinut a şaptea sa victorie în campionat în tot atâtea meciuri jucate.
1841 afișări
Imaginea articolului Liga Naţională de handbal. Dinamo calcă totul în picioare

Cel mai bun marcator al dinamoviştilor a fost spaniolul Alex Pascual, cu 7 goluri, Bannour a contribuit cu 6 goluri, Bizău şi Campos Nantes, câte 4, etc. Marjanovic şi Andrei Drăgan au marcat câte 5 goluri pentru gazde.

Clasament: 1. CS Dinamo Bucureşti 21 puncte (7 jocuri), 2. CSA Steaua Bucureşti 12 p (4 j), 3. CSM Focşani 12 p (6 j)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici