Lionel Messi câştigă pe Instagram cu 200 de milioane de dolari mai mult decât rivalii din MLS

Lionel Messi, superstarul de la Inter Miami îl depăşeşte cu 200 de milioane de dolari în câştiguri pe atacantul Javier 'Chicharito' Hernandez de la LA Galaxy, într-un top al câştigurilor realizate din postările sponsorizate de pe Instagram, relatează Goal.

1097 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi câştigă pe Instagram cu 200 de milioane de dolari mai mult decât rivalii din MLS

Lionel Messi câştigă pe Instagram cu 200 de milioane de dolari mai mult decât rivalii din MLS

Vedeta argentiniană furnizează acum cel mai bine plătit spectacol din fotbalul american, după ce septuplul câştigător al Balonului de Aur s-a transferat Inter Miami. El a ajutat la creşterea profilului fotbalului intern în America, oaspeţii de primă mână venind în număr mare pentru a-l vedea în acţiune, în timp ce preţul biletelor creşte de fiecare dată când intră pe teren.

Messi este o adevărată unealtă de marketing, iar el profită din plin de acest lucru pe reţelele de socializare.

Un studiu realizat de de o casă de pariuri a dezvăluit că argentinianul obţine în medie 4,9 milioane de dolari pentru fiecare postare sponsorizată pe Instagram. Asta înseamnă că el va câştiga 206,6 milioane de dolari în anul calendaristic 2023.

Pentru a pune aceste cifre în context, atacantul Chicharito de la LA Galaxy se află pe locul al doilea pe lista de câştiguri pe Instagram din MLS, dar internaţionalul mexican primeşte 62.500 de dolari pe postare şi puţin peste 1 milion de dolari în total. Lorenzo Insigne ocupă locul al treilea cu 22.450 de dolari şi, respectiv, 134.700 pe an.

Messi are 485 de milioane de urmăritori pe Instagram şi câştigă mai mult pe postare decât alte figuri importante din sportul american. Superstarul NBA LeBron James primeşte 1,6 milioane de dolari pentru fiecare postare sponsorizată, în timp ce legenda NFL, Tom Brady, primeşte 147.000 de dolari.

Şeful lui Messi din Florida - coproprietarul lui Inter Miami, David Beckham - obţine o medie de 841.000 de dolari din activitatea sa pe reţelele de socializare, simbolul lui Manchester United şi al Angliei urmând a încasa 15,1 milioane de dolari de pe Instagram în 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici