Lionel Messi plănuieşte să îşi încheie cariera la Inter Miami

  • Lionel Messi intenţionează să îşi încheie cariera la Inter Miami, dar nu are deocamdată planuri de retragere.
  • Messi are contract cu Inter Miami până în 2025, cu opţiune pentru încă un an.
Urmărește
326 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi plănuieşte să îşi încheie cariera la Inter Miami

Lionel Messi plănuieşte să îşi încheie cariera la Inter Miami

De opt ori câştigător al Balonului de Aur, în vârstă de 36 de ani, Lionel Messi s-a alăturat clubului din MLS vara trecută, după ce a plecat de la Paris St-Germain.

Asta după o carieră strălucitoare la Barcelona, unde a câştigat Liga Campionilor de patru ori, alături de 10 titluri în La Liga.

"Cred că va fi ultimul meu club", a declarat atacantul pentru ESPN.

"Nici eu nu sunt pregătit să părăsesc fotbalul", a adăugat el.

Messi însă nu arată că se pregăteşte să agaţe ghetele în cui. În acest sezon are 12 goluri şi 13 pase de gol în 12 meciuri pentru liderul din MLS.

El speră să fie în formă şi la Copa America din această lună, cu Argentina care încearcă să păstreze trofeul pe care l-a câştigat în 2021. Turneul se desfăşoară în Statele Unite.

"A fost un pas dificil să părăsesc Europa pentru a veni aici", a declarat Messi.

"Faptul că am fost campion mondial a ajutat mult să văd lucrurile şi altfel. Îmi place să joc fotbal. Mă bucur de antrenamente, de fiecare zi de meci. Mi-e puţin teamă că totul se va termina. De aceea mă bucur mult mai mult de tot, pentru că sunt conştient că mai e din ce în ce mai puţin şi mă simt bine la club. Mă bucur de micile detalii care ştiu că îmi vor lipsi când nu voi mai juca", a mai spus argentinianul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici