Liu Xiang şi-a asigurat corpul pentru o sumă record

Chinezul Liu Xiang, campion mondial şi olimpic în proba de 110 metri garduri, şi-a asigurat corpul pentru 100 de milioane de yuani (9 milioane de euro), a anunţat, miercuri, cotidianul Beijing Times, citat de AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Liu Xiang şi-a asigurat corpul pentru o sumă record

Chinezul Liu Xiang şi-a asigurat corpul pentru o sumă record

Liu, în vârstă de 24 de ani, a semnat o poliţă de asigurare de 100 milioane de yuani, pentru cazul în care va avea accidente sau ar suferi accidentări. De asemenea, conform Beijing Times au fost făcute poliţe de un milion de yuani (93.000 euro) pentru fiecare din ceilalţi 100 de atleţi din echipa chineză de atletism.

Poliţa de asigurare a lui Liu constituie un record pentru un atlet chinez.

Antrenorul lui Liu, Sun Haiping, s-a plâns în acest an de faptul că atleţii chinezi nu au asigurări mari decât o poliţă colectivă oferită de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici