Liverpool a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul Roy Hodgson

Gruparea Liverpool a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul Roy Hodgson, a anunţat, sâmbătă, clubul englez, care a precizat că la meciul din acest week-end cu Manchester United pe banca tehnică se va afla Kenny Dalglish.

20 afișări
Imaginea articolului Liverpool a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul Roy Hodgson

Liverpool a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul Roy Hodgson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hodgson, în vârstă de 63 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei Liverpool în vara anului trecut.

După 22 de etape, Liverpool ocupă locul 12 în clasamentul campionatului englez (25 de puncte), la patru puncte de prima poziţie retrogradabilă.

Formaţia Liverpool va întâlni, duminică, în deplasare, echipa Manchester United, în Cupa Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici