Liverpool-Atletico Madrid şi Hamburger-Fulham, semifinalele Ligii Europa

Echipa engleză Liverpool va întâlni formaţia spaniolă Atletico Madrid în semifinalele Ligii Europa, în timp ce Hamburger SV (Germania) va juca în compania englezilor de la Fulham în aceeaşi fază a competiţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Liverpool-Atletico Madrid şi Hamburger-Fulham, semifinalele Ligii Europa

Liverpool-Atletico Madrid şi Hamburger-Fulham, semifinalele Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, ca urmare a victoriei, cu scorul de 4-1 (2-0), înregistrată, joi, în meciul de pe teren propriu cu echipa portugheză Benfica Lisabona, din manşa secundă a sferturilor competiţiei. În tur, Liverpool fusese învinsă de Benfica, scor 2-1.

Atletico Madrid a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Valencia, în manşa secundă a sferturilor Ligii Europa şi s-a calificat în semifinale datorită numărului de goluri înscrise în deplasare, în partida tur, scor 2-2.

Câştigătoarea semifinalei dintre cele două echipe va fi considerată gazdă la finala de la Hamburg, din 12 mai.

Echipa Hamburger SV s-a calificat în semifinale, eliminând formaţia belgiană Standard Liege, cu scorul general de 5-2, după victoria obţinută, joi, în deplasare, scor 3-1, în manşa retur a sferturilor competiţiei.

Fulham s-a calificat în semifinale, eliminând formaţia germană VfL Wolfsburg, cu scorul general de 3-1, după victoria obţinută, joi, în deplasare, scor 1-0, în manşa retur a sferturilor competiţiei.

Învingatoarea acestei semifinale va fi considerată oaspete la finala din 12 mai.

Semifinalele Ligii Europa vor avea loc pe 22 aprilie (tur) şi 29 aprilie (retur).

Finala este programata la 12 mai, la Hamburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici