Lobonţ încă mai speră la locul doi

Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ a declarat, luni, cu ocazia lansării unor noi produse în cadrul liniei de îmbrăcăminte Lobby One, că este încă încrezător în şansa echipei sale de a ocupa locul doi la finalul campionatului, în ciuda înfrângerii din partida cu CFR Cluj.

15 afișări
Imaginea articolului Lobonţ încă mai speră la locul doi

Lobonţ încă mai speră la locul doi (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe toţi ne doare această înfrângere, dar mai sunt opt etape până la finalul sezonului şi toţi ne dorim să obţinem maximum posibil din fiecare meci. În fotbal orice e posibil", a spus Lobonţ.

Portarul dinamovist nu a dorit să comenteze faptul că suporterii "alb-roşii" nu au fost foarte afectaţi de înfrângerea suferită duminică seară, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei CFR Cluj, care şi-a păstrat astfel primul loc în clasament şi distanţa de trei puncte faţă de Steaua. "Multe de spus nu sunt. Toţi suntem dezamăgiţi că am pierdut acasă. Ne doare această înfrângere. În fotbal se mai întâmplă şi chestii de genul ăsta. Nu mi-am dat seama că fanii s-au bucurat de victoria celor de la CFR şi nici nu mă interesează soarta celorlalte echipe, ci doar de Dinamo. Cred că toţi cei care am jucat nu am fost într-o formă bună", a mai spus Lobonţ.

Produsele liniei de imbrăcăminte a lui Lobonţ se pot găsi acum şi în magazinul Irish Green, nu numai în cel de la Stadionul Dinamo. "Am hotărât să mai deschidem un nou magazin, în afara celui de la Dinamo, şi cu această ocazie să lansăm nişte produse cu echipa naţională. Am început cu un fular, dar cu siguranţă colecţia se va diversifica. Eu nu mă gândesc la un succes, am făcut-o pentru fanii mei. Nu este vorba de o afacere, e un hobby, şi încerc să-mi bucur fanii cât pot de mult. Nu am făcut-o pentru un profit", a declarat Lobonţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici