Lobonţ: Petrec opt ore pe zi în sala de forţă

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a declarat, marţi, că a renunţat de câteva săptămâni la cârje iar recuperarea pe care o efectuează în Italia decurge normal, petrecând opt ore pe zi în sala de forţă, informează site-ul personal al internaţionalului român.

54 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Petrec opt ore pe zi în sala de forţă

Bogdan Lobonţ (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ce înseamnă o zi de recuperare? Aproape opt ore în sala de forţă, trecând prin toate aparatele specifice, pentru musculatură, pentru tot. Am renunţat de câteva săptămâni la cârje şi sunt pe picioarele mele. Sunt OK, repet, mai ales că nu mi-am pierdut niciun moment încrederea, moralul. Am mai trecut prin momente dificile, însă de fiecare data am revenit mai puternic!", a spus Bogdan Lobonţ.

Portarul echipei naţionale a României a precizat că nu vrea să piardă nicio zi de recuperare pentru a se reface cât mai repede. "Sunt în grafic, cum se spune, conform programului impus de medici. Respect cu stricteţe toţi paşii pentru că fiecare oră a programului de recuperare este extrem de importantă. O zi pierdută poate însemna revenirea pe teren cu o săptămâna mai târziu!", a mai spus Lobonţ.

Bogdan Lobonţ s-a accidentat în luna aprilie a acestui an într-un meci cu formaţia Gloria Bistriţa. El a suferit o entorsă la genunchiul drept şi o ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus, tot în aprilie, unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici