Lotul României pentru dubla cu Serbia din barajul de calificare la CM de handbal feminin

Antrenorul suedez Tomas Ryde a convocat 19 jucătoare la naţionala României, pentru dubla cu Serbia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2015, reunirea fiind programată în 30 mai, la Cluj-Napoca.

425 afișări
Imaginea articolului Lotul României pentru dubla cu Serbia din barajul de calificare la CM de handbal feminin

Paula Ungureanu (Imagine: Mircea Rosca-Mediafax Foto)

Potrivit anunţului de joi al FR Handbal, lotul României este format din următoarele jucătoare: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Denisa Dedu - portari, Valentina Elisei Ardean, Camelia Hotea, Ada Nechita, Laura Chiper, Timea Tătar, Florina Chintoan, Oana Manea, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Claudia Maria Constantinescu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Clara Vădineanu şi Gabriela Mihalschi.

Echipa se va reuni în 30 mai, la Cluj-Napoca, unde se va antrena în Sala Polivalentă de 7.200 de locuri, în care se va disputa partida retur cu Serbia, din 13 iunie.

Meciul tur este programat în 6 iunie, la la Kraljevo.

Câştigătoarea din dubla manşă a barajului se va califica la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Danemarca, între 5-20 decembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici