Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua

Mijlocaşul FC Steaua Florin Lovin a declarat, duminică, la Sport.ro, că dacă steliştii nu vor câştiga pe teren propriu cu Olympique Lyon, în etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, vor ieşi din lupta pentru primele două locuri.

9 afișări
Imaginea articolului Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua

Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"În atac poate ne lipseşte puţin norocul, suferim puţin la faza ofensivă. Jucătorii străini când au venit au fost ridicaţi undeva sus, trebuia să rămână sus. Mai mult am învăţat noi spaniola decât cei străini româna. Zapata este un exemplu pozitiv. Arthuro ajută mult echipa, poate cu puţin noroc va şi marca. A venit foarte bine această pauză competiţonală, avem o perioadă de linişte, să ne odihnim. S-a acumulat o oboseală mare, dar suntem privilegiaţi că jucăm în Liga Campionilor şi n-avem voie să ne plângem", a spus Lovin, care a spus că nu şi-a pierdut răbdarea în privinţa echipei naţionale, chiar dacă n-a primit niciun semn în vederea partidei cu Franţa.

Lovin a afirmat că suporterii trebuie să fie alături de echipă şi la rău, şi să aprecieze munca jucătorilor, chiar şi când rezultatele nu sunt cele dorite.

"Mă detaşez de ce se întâmplă în tribune, îmi văd de joc. Şi la victorie, şi la înfrângere, mă comport la fel", a comentat Florin Lovin.

El a declarat că dacă o echipă ca Steaua nu marchează din cele câteva ocazii pe care le are într-un meci de Liga Campionilor, nu are cum să câştige: "Am rămas cu un gust amar că nu am câştigat la Fiorentina. Cu Mutu a fost o atmosferă amicală pe teren. Cu Rădoi în teren avem un plus de agresivitate, mobilizează echipa. Nu e o ierarhie în vestiar, dar fiind de mai mult timp la Steaua, el se bucură de un respect mai mare. Mureşan de la CFR e unul dintre cei mai buni închizători, merită să joace la naţională. CFR e echipă românească, suntem alături de ea în LC, dar în campionat aşteptăm să facă paşi greşiţi. Noi, Dinamo, CFR, luptăm pentru titlu. Dinamo se va concentra acum numai pe campionat, a fost dezamăgirea cea mai mare în Cupa UEFA".

Florin Lovin a spus că nu credea că CFR Cluj va avea rezultate atât de bune în Liga Campionilor, dar că greul abia acum începe. El a adăugat că a avut contre cu majoritatea antrenorilor şi că va trebui, cu timpul, să înveţe să fie mai umil.

Lovin a mai precizat că peste o lună va deveni tată, urmând să aibă un băiat.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici