LPF organizează "Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc" la 18 decembrie

Liga Profesionistă de Fotbal organizează la 18 decembrie a doua ediţie a evenimentului de final de an intitulat "Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc", în cadrul căreia vor fi premiaţi jucători, antrenori, conducători şi alte personalităţi ale fotbalului.

91 afișări
Imaginea articolului LPF organizează "Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc" la 18 decembrie

Dumitru Dragomir, şeful LPF (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Gala de final de an va avea loc va avea loc la 18 decembrie, de la ora 18.00, la Crystal Palace Ball Rooms din Bucureşti.

În cadrul evenimentului, Liga Profesionistă de Fotbal va acorda premii pentru activitatea desfăşurată în fotbal unui număr de aproximativ 50 de foşti antrenori, jucători şi arbitri, categoria veterani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici