Lucescu declară război regimului Putin: Nu mă voi întoarce niciodată să muncesc în Rusia

Intervievat de ziarul rusesc de sport „Sport-Express”, antrenorul care abia s-a despărţit de Dinamo Kiev nu vrea să audă de Rusia.

606 afișări
Imaginea articolului Lucescu declară război regimului Putin: Nu mă voi întoarce niciodată să muncesc în Rusia

Lucescu declară război regimului Putin: Nu mă voi întoarce niciodată la muncă în Rusia

„Vreau să spun încă o dată că nu mă voi întoarce niciodată la muncă în Rusia (n.r. - a antrenat-o pe Zenit St. Petersburg în sezonul 2016-2017). După ce am văzut cu ochii mei în Ucraina, acest lucru este exclus.

Rusia este terorismul, moartea şi durerea. Această ţară mi-a luat a doua casă, Doneţk, şi a vrut să mi-o ia şi pe a treia, Kiev. Sunt un om care iubeşte Ucraina”, a afirmat „Il Luce”, 78 de ani.

În paginile „Sport-Express”, tehnicianul a adăugat: „Am lucrat la Dinamo şi am văzut cu ochii mei toate ororile războiului pe care l-a adus Rusia. Părăsesc echipa, am antrenat jucători sub alertă aeriană şi am ajutat la evacuarea familiilor lor”.

„Am trăit toate astea direct, aşa că ce putem spune despre o întoarcere în Rusia? Visul meu principal acum este pacea şi liniştea în Ucraina. Este securitate pentru ucraineni, stadioane pline şi prosperitate pentru această minunată ţară”, arată presa italiană, care a preluat declaraţiile românului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici