Luchin ar putea ajunge la Dinamo pentru suma de 600.000 de euro plus TVA

Fotbalistul echipei FC Timişoara, Srdjan Luchin, ar putea semna cu FC Dinamo, dacă oficialii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare se înţeleg la preţ cu impresarul jucătorului, Cristea Opria, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anturajul jucătorului.

107 afișări
Imaginea articolului Luchin ar putea ajunge la Dinamo pentru suma de 600.000 de euro plus TVA

Luchin ar putea ajunge la Dinamo pentru suma de 600.000 de euro plus TVA (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Opria are o hârtie din partea clubului FC Timişoara prin care-l poate vinde pe Luchin pentru suma de 600.000 de euro plus TVA, au precizat aceleaşi surse, negocierile dintre cele două părţi fiind foarte avansate.

Jucătorul ar urma să primească la Dinamo un salariu lunar de 12.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici