Lucian Bute: Chiar dacă am pierdut, am satisfacţia că am susţinut încă un meci important

Lucian Bute (36 de ani) a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din cariera sa, prin tehnica KO, în repriza a 5-a a meciului, cu Eleider Alvarez, la Quebec, la numai 10 luni de la reapariţia în ring.

546 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute: Chiar dacă am pierdut, am satisfacţia că am susţinut încă un meci important

Lucian Bute: Chiar dacă am pierdut, am satisfacţia că am susţinut încă un meci important (Imagine: Razvan Lupica/ Foto Mediafax)

Bute a ţinut să posteze duminică un mesaj pe Facebook, prin care îşi exprimă satisfacţia că a susţinut un meci important la 14 ani de la debutul său în boxul profesionist. Pugilistul din Pechea a postatşi un link cu meciul dintre el şi Eleider Alvarez.

“Chiar dacă am pierdut, am satisfacţia că am susţinut încă un meci important (centura WBC SILVER) la aproape 14 ani de când am debutat în boxul profesionist! Imnul României a fost ascultat de cei peste 7800 de spectatori în sală dar şi de alte milioane la TV in jurul lumii cu excepţia celor de acasă. Vă rog să vedeţi măcar aici meciul şi să-l daţi mai departe pentru prietenii voştri! #HaiRomania”- a scris Bute pe pagina sa oficială de Facebook.

Lucian Bute a înregistrat 32 de victorii, trei înfrângeri şi o singură remiza în boxul profesionist. Înfrângerea cu Eleider Alvarez a fost a doua prin tehnica KO, după cea în faţa lui Carl Froch, în 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici