Lui Charles Leclerc, liderul din Formula 1, i-a fost furat un ceas de 300.000 euro în Italia

Lui Charles Leclerc, liderul campionatului de Formula 1, i-a fost furat un ceas de 300.000 de euro în Italia, aceeaşi marcă de ceas de care a fost jefuit pilotul britanic Lando Norris, la Wembley.

643 afișări
Imaginea articolului Lui Charles Leclerc, liderul din Formula 1, i-a fost furat un ceas de 300.000 euro în Italia

Informaţii din presa italiană susţin că furtul a avut loc în oraşul Viareggio din Toscana, Leclerc pierzându-şi ceasul Richard Mille în timp ce făcea fotografii cu fanii.

Motorsport.com a relatat că piesa personalizată RM67 ar putea „depăşi cu uşurinţă un milion de euro" la o licitaţie specializată, Leclerc fiind sponsorizat de compania elveţiană în mare parte din cariera sa.

Producătorii de ceasuri au semnat un contract cu echipa Ferrari a lui Leclerc în sezonul trecut şi au un contract şi cu McLaren.

În mod similar, lui Norris i-a fost furat ceasul în urma înfrângerii Angliei în faţa Italiei, în finala Euro 2020.

Cu acea ocazie, pilotului născut la Bristol i s-a furat ceasul prototip de 40.000 de lire sterline în circumstanţe violente, în timp ce, în cazul lui Leclerc, acesta nici măcar nu şi-a dat seama iniţial că furtul a avut loc.

„Monegascul se afla în Versilia împreună cu antrenorul său sportiv, Andrea Ferrari, când, puţin după ora 22:00, un grup de persoane i-a cerut lui Charles să facă împreună o fotografie ", susţine Motorsport.com.

"Dexteritatea furtului a dus la ipoteza unei operaţiuni planificate, iar când Leclerc şi-a dat seama că a fost jefuit, nu s-a putut abţine să nu raporteze totul la postul local de carabinieri.

„Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare pentru a verifica prezenţa eventualelor camere de supraveghere în zona furtului care ar putea ajuta la identificarea autorilor.", se spune într-un comunicat al Poliţiei italiene.

Antrenorul lui Leclerc, Ferrari, a comentat, de asemenea, furtul printr-o postare pe Instagram în care se plângea de iluminatul din zonă.

"Via Salvatori a fost complet în întuneric de luni de zile", a scris Ferrari. "Am raportat acest lucru de luni de zile.

Ei bine, ieri seară, în Via Salvatori, ne-au jefuit. Vă gândiţi să aranjaţi mai devreme sau mai târziu iluminatul? Apelaţi la un prieten".

Fostului pilot de F1, Jules Bianchi, i s-a furat, de asemenea, un ceas Richard Mille în timp ce se afla la Paris, într-un alt eveniment similar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici