Lupescu: Selecţionerul are libertatea de a lua măsuri cu jucătorii care crează probleme la lot

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, miercuri, după meciul România - Insulele Feroe, scor 3-1, că selecţionerul Răzvan Lucescu are libertate şi susţinere din partea conducerii federaţiei, pentru a lua măsuri faţă de internaţionalii care nu au o atitudine corespunzătoare.

18 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Selecţionerul are libertatea de a lua măsuri cu jucătorii care crează probleme la lot

Lupescu: Selecţionerul are libertatea de a lua măsuri cu jucătorii care crează probleme la lot (Imagine: Mediafax Foto/Răzvan Chiriță)

"Cred că astăzi am avut un câştig, publicul din Piatra Neamţ. A fost frig, dar au venit mulţi oameni care ne-au susţinut încă de la încălzire. Însă am terminat această campanie cu un gust amar, pentru că este trist să terminăm pe locul al cincilea. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ne califica la următorul turneu final", a declarat directorul general al FRF.

"Este important ca Răzvan Lucescu să tragă nişte concluzii după aceste prime jocuri pe care le-a avut la echipa naţională. Au fost probleme de atitudine cu unii jucători, mai ales în afara terenului, însă Răzvan Lucescu are libertatea şi susţinerea mea şi a preşedintelui Mircea Sandu pentru a lua măsurile pe care le crede necesare în asemenea cazuri", a spus Lupescu, la Gsp TV.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-0), reprezentativa Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici