Magdeburg e noua câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal masculin

Plecată cu şansa a patra la câştigarea trofeului, echipa germană de handbal masculin Magdeburg a reuşit duminică să obţină titlul suprem în Liga Campionilor, după ce s-a impus în finala cu polonezii de la Kielce.

202 afișări
Imaginea articolului Magdeburg e noua câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal masculin

Sursa foto: Twitter/SC Magdeburg

Germanii au câştigat trofeul după două reprize de prelungiri, cu 30-29, după ce rezultatul, la capătul celor 60 de minute regulamentare, a fost 26-26 (13-15).

Nemţii au început bine şi au condus şi cu 3 goluri, dar Kielce a revenit în joc şi a trecut în avantaj, păstrat până la pauză.

În repriza secundă, oamenii lui Talant Dujshebaev s-au desprins la 4 goluri, insufieciente însă pentru ca polonezii să îşi păstreze avantajul până la final.

Când mai erau 20 de secunde de joc, la 26-26, Kielce a avut un ultim atac, însă nu au izbutit să marcheze şi partida s-a prelungit cu două reprize de câte 5 minute.

În cele din urmă, germanii au câştigat cu 30-29, după ce, la fel ca la finalul reprizei secunde, nu au reuşit să marcheze, pentru a egala, la ultimul atac.

Finala a fost întreruptă aproape 15 minute, din cauza unui incident în tribune, unde, conform unor informaţii neconfirmate, un jurnalist ar fi avut probleme de sănătate ce au necesitat intervenţia medicilor din arena Lanxess, din Koln.

Germanii au câştigat trofeul pentru a doua oară în istoria clubului, după 21 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici