Manaharova: Am avut de ales între Oltchim şi ETO Gyor

Extrema dreaptă Iulia Manaharova, care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, a declarat, luni, că a avut de ales între a evolua pentru campioana României sau pentru ETO Gyor (Ungaria), transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Manaharova a afirmat că a semnat cu Oltchim, după ce s-a sfătuit cu Anastasia Pidpalova, colega sa de la echipa naţională a Ucrainei.

"Am avut şi de acolo o ofertă. Am decis să semnez cu Oltchim pentru că mi-au plăcut mai mult condiţiile de la Râmnicu Vlcea. Ştiu că Oltchim este un club mare, care în sezonul trecut a jucat finala Ligii Campionilor. Sper să mă acomodez rapid, mă va ajuta şi colega mea, Anastasia Pidpalova. Este prima mea plecare în străinătate. În Ucraina campionatul este slab, sper ca aici să cresc în valoare. Nu ştiu dacă voi avea şansa să joc duminică, în meciul cu Buducnost, probabil că nu pentru că nu am apucat încă să fac un antrenament cu Oltchim. Sunt sigură, însă, că voi avea şanse să mă afirm, să dovedesc ceea ce pot şi ştiu. Le cunosc pe majoritatea fetelor de la Oltchim din meciurile naţionalelor României şi Ucrainei. Le-am ţinut pumnii fetelor la Campionatul European și mă bucur că au câştigat medaliile de bronz", a spus Manaharova.

Interul campioanei României, Anastasia Pidpalova, a precizat că Manaharova îşi depăşeşte foarte uşor adversarele. "Este o fată deschisă, inteligentă. Are viteză, îşi depăşeşte cu uşurinţă adversarele. La naţionala Ucrainei este des folosită, este o jucătoare de bază. Are timp să-şi demonstreze valoare şi la Oltchim. Cred că va confirma", a adăugat Pidpalova.

Sportiva ucraineană le promite suporterilor că va juca mai bine pentru Oltchim decât a făcut-o până în prezent. "Toată lumea face comparaţie între meciurile mele de la naţionala Ucrainei şi cele de la Oltchim. Este diferenţă. La naţională joc 60 de minute, de la mine se aşteaptă să arunc la poartă. La Oltchim sunt multe jucătoare de valoare. Nu se pune problema că nu m-am acomodat. Toată lumea s-a purtat şi se poartă foarte bine cu mine. Pot mai mult, promit să joc din ce în ce mai bine. S-a mai spus că aici fetele nu îmi fac paravan să arunc la poartă. Nici acest lucru nu este adevărat. Şi aici şi la naţională am parte de paravan. Depinde numai de mine să joc mai bine", a adăugat Pidpalova.

Handbalista din Ucraina, Iulia Manaharova, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate cu formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea, urmând să evolueze în acest sezon numai în meciurile din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici