Manchester City, preluat integral de către Şeicul arab Mansour

Fondul de investiţii al familiei regale a Emiratelor Arabe Unite va prelua întregul capital al clubului englez Manchester City pe care îl controlează din vara anului 2008, a anunţat, miercuri, gruparea britanică.

69 afișări
Imaginea articolului Manchester City, preluat integral de către Şeicul arab Mansour

Manchester City, preluat integral de către Şeicul arab Mansour (Imagine: (Mediafax Foto)

"Manchester City devine sută la sută proprietatea Alteţei Sale, Şeicul Mansour bin Zayed al-Nahyan, unul dintre membri familiei regale din Abu Dhabi", se arată în comunicatul clubului.

Fostul premier thailandez Thaksin Shinawatra vânduse, în anul 2008, clubul Grupului pentru Dezvoltare şi Investiţii Dhabi United, dar păstrase 10 la sută din acţiuni, pe care le cedează acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici