Manny Pacquiao se va retrage după următorul meci

Boxerul filipinez Manny Pacquiao, campion mondial la mai multe versiuni şi categorii, a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă după ce va mai disputa un meci, anul viitor, informează BBC.

245 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquiao se va retrage după următorul meci

Manny Pacquiao se va retrage după următorul meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britanicul Amir Khan sau americanul Terence Crawford ar putea fi ultimul adversar al lui Pacquiao.

"Cred că sunt pregătit. Sunt în box de peste 20 de ani. Dacă eşti senator, trebuie să te concentrezi doar asupra serviciului şi familiei. Trebuie să renunţ la celelalte lucruri care cer atenţia mea", a declarat Pacquiao, care va candida pentru Senatul ţării sale, în 2016.

Întrebat dacă ultimul lui meci ar putea fi o nouă înfruntare cu Floyd Mayweather, filipinezul a răspuns că nu poate spune aşa ceva.

În cariera sa, Mayweather, 36 de ani, a obţinut 57 de victorii, şase înfrângeri şi două egaluri.

La 3 mai, americanul Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe Manny Pacquiao, în "meciul secolului", disputat la MGM Grand Arena din Las Vegas, la categoria supermijlocie. Aceasta a fost ultima luptă a filipinezului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici