Maradona a demisionat de la Dorados de Sinaloa. Legendarul fotbalist are probleme de sănătate

Diego Armando Maradona (58 de ani) a demisionat, vineri, din funcţia de manager al echipei Dorados de Sinaloa, din liga a doua mexicană. Anunţul a fost făcut de formaţia sud-americană.

773 afișări
Imaginea articolului Maradona a demisionat de la Dorados de Sinaloa. Legendarul fotbalist are probleme de sănătate

Maradona a demisionat de la Dorados de Sinaloa. Legendarul fotbalist are probleme de sănătate

Potrivit celor de la Dorados, motivul despărţirii este reprezentat de problemele de sănătate ale fostului mare fotbalist, care, potrivit presei internaţionale, ar urma să sufere în viitorul apropiat intervenţii chirurgicale la umăr şi genunchi: "Împreună am surprins lumea. Le-am arătat tuturor că fotbalul reprezintă pasiune şi inimă. Mulţumim pentru tot! Recuperare rapidă!", au scris mexicanii.

În ianuarie 2019, Maradona a fost internat în spital din cauza mai multor probleme de sănătate, iar în majoritatea timpului petrecut în Mexic, s-a folosit de un baston pentru a merge din cauza artritei, scrie Mirror.

"El Pibe d'Oro" a sosit la Dorados de Sinaloa în septembrie 2018 şi a fost aproape să promoveze echipa în prima ligă, însă a pierdut de două ori în play-off-ul decisiv. În cele 38 de meciuri la Dorados, Maradona a înregistrat 20 de victorii, 9 remize şi 9 înfrângeri.

Textil Mendiyu, Racing Club, Al Wasl, Al Fujarah sunt celelalte echipe de club antrenate de Maradona. Acesta a pregătit şi echipa naţională a Argentinei, în perioada 2008-2010, ducându-şi ţara până în sferturile de finală, unde a pierdut contra Germaniei, scor 0-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici