Marele Premiu al Coreei de Sud, întrerupt după trei tururi din cauza ploii

Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud a fost oprit, duminică, după numai trei tururi, din cauza ploii torenţiale care a căzut în zona circuitului de la Yeongam.

16 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu al Coreei de Sud, întrerupt după trei tururi din cauza ploii

Marele Premiu al Coreei de Sud, întrerupt după trei tururi din cauza ploii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

După o întârziere de circa10 minute faţă de ora oficială locală de start, 15.00 (ora 09.00 la Bucureşti), maşinile au rulat trei tururi în spatele Safety Car-ului, apoi comisarii FIA au decis să oprească Grand Prix-ul coreean pentru a nu pune în pericol securitatea piloţilor. Maşinile s-au reaşzat pe grila de la start şi piloţii au aşteptat îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

Cursa a fost reluată cu turul 4, la ora locală 16.05 (10.05, ora României), după circa 45 minute de întrerupere, iar monoposturile au plecat tot în spatele maşinii de siguranţă.

Ploaia a scăzut în intensitate, dar pista este destul de udă în continuare.

Sebastian Vetel (Red Bull) este primul pe grilă, urmat de Mark Webber (Red Bull), Fernando Alonso (Ferrari) şi Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici