Maria Şarapova are un nou iubit. Cine este milionarul care a cucerit-o pe faimoasa jucătoare de tenis | FOTO

Maria Şarapova (30 de ani) nu a cucerit niciun titlu în 2018, însă a câştigat în viaţa amoroasă. Jucătoarea de tenis are un nou iubit, Alexander Gilkes, un milionar în vârstă de 39 de ani, scrie prosport.ro.

3664 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova are un nou iubit. Cine este milionarul care a cucerit-o pe faimoasa jucătoare de tenis | FOTO

Cine este noul iubit al Mariei Şarapova | FOTO

După o relaţie de trei ani cu tenismenul Grigor Dimitrov, în perioada 2012-2015, se pare că Maria Şarapova are o nouă relaţie serioasă.

Potrivit tabloidelor din SUA, Maria şi-a găsit un nou partener, în persoana lui Alexander Gilkes, cofondatorul Paddle8, o casă de licitaţii online specializată în colecţii de artă.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici