VIDEO | Maria Şarapova dă cu pumnul

  • Maria Şarapova şi-a impresionat fanii pe net cu talentul la box
  • Fosta jucătoare de tenis a postat un clip în care se antrenează pe plajă
  • Şarapova s-a retras din tenis în luna februarie
332 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Maria Şarapova dă cu pumnul

Maria Şarapova dă cu pumnul

Maria Şarapova nu se pricepe doar să lovească mingea cu racheta, ştie să dea şi cu pumnul. Sportiva de 33 de ani vrea să rămână activă după retrage şi s-a apucat de box. A impresionat în clipul postat pe internet cu un antrenament făcut pe plajă.

Când şi-a anunţat retragerea în luna februarie, Şarapova se bucura că poate să lenevească.
 
Întrebată ce o entuziasmează cel mai tare acum că se retrage din tenis, Maria Şarapova a răspuns: „Faptul că îi ofer corpului meu o pauză. Au fost 28 de ani lungi din viaţa mea. Nu e niciodată uşor când renunţi la ceva ce iubeşti, ceva ce mi-a adus momente incredibile în viaţă.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici