Marian Drăgulescu vrea să se însoare

Seria ghinioanelor în dragoste pare că s-a încheiat pentru Marian Drăgulescu. Fostul gimnast a povestit pentru „ring” că este extrem de fericit alături de Corina, femeia de care s-a îndrăgostit după despărţirea cu scandal de fosta sa soţie, Larisa. Mai mult, Marian ne-a spus că e pregătit să se însoare din nou.

20 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu vrea să se însoare

Marian Drăgulescu vrea să se însoare

În urmă cu patru luni, vestea că Marian Drăgulescu şi-a umplut de vânătăi fosta soţie a şocat întreaga ţară. Zile la rând, povestea a fost întoarsă pe toate feţele, iar fostul gimnast a fost pus de toţi la colţ.

Şi-a recunoscut însă vina, iar acum trage din greu să-şi reconstruiască viaţa alături de Corina. Cuplul a reuşit să treacă şi peste scandalurile legate de faptul că tânăra ar fi lesbiană, iar acum par să se îndrepte chiar spre căsătorie. „Relaţia merge excelent! Dacă va fi în continuare tot aşa, ne vom căsători!”, ne-a spus Marian.

Citeşte mai multe despre relaţia lui Marian Drăgulescu pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici