Marica a refuzat oferta clubului Zenit Sankt Petersburg

Atacantul român al echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, că a refuzat oferta de transfer venită din partea clubului rus Zenit Sankt Petersburg.

7 afișări
Imaginea articolului Marica a refuzat oferta clubului Zenit Sankt Petersburg

Marica a refuzat oferta clubului Zenit Sankt Petersburg (Imagine: Mediafax Foto)

"Mulţumesc clubului rus, dar vreau să rămân la Stuttgart. Cred în continuare că putem câştiga titlul în Germania. Totul este posibil, mai ales că lupta este extrem de strânsă în partea superioară a clasamentului", a spus Marica, potrivit site-ului tuttomercatoweb.com.

Echipa VfB Stuttgart a fost eliminată din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, fiind învinsă chiar de Zenit Sankt Petersburg, cu scorul de 2-1 în ambele manşe.

Ciprian Marica, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de VfB Stuttgart în vara anului 2007, de la formaţia ucraineană Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici